Onze diensten

Vacature

 

Bruggerbosch is op zoek naar warmweerwerkers die onze teams tijdens de zomerperiode kunnen versterken!

 
Zoek jij nog een vakantiebaan en wil je werken in de zorg?

Wat biedt Bruggerbosch u?

Bruggerbosch wil mensen met dementie en hun mantelzorgers helpen gedurende het ziekteproces zo veel en zo lang mogelijk het leven te blijven leiden zoals men dat wenst. Dat kan als deelnemer op onze dagbehandeling. Maar als thuiswonen niet meer gaat, kan iemand met dementie in het verpleeghuis van Bruggerbosch komen wonen.

Wij willen graag dat mensen met dementie zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen of leven. Wij zijn er om hen te helpen met wat ze nog wel zelf kunnen. Dit door we door onze verschillende diensten aan te bieden.

In het menu links leest u meer over het verpleeghuis of over dagbehandeling. En over de disciplines die binnen Bruggerbosch werkzaam zijn en kwaliteit van leven bieden.

Ook kunt u meer lezen over het zogenoemde: PGOT. Bruggerbosch kan door middel van een onderzoek door het Psycho Geriatrisch Onderzoeksteam (PGOT) vaststellen of u of uw familielid/relatie dusdanige geheugenproblemen heeft dat er sprake is van een dementiesyndroom. Met behulp van dit onderzoek kan een advies gegeven worden over de meest gewenste zorg voor uw familielid/relatie.